RSS Feed

SINEMA – CINEMA

Filmografi – Filmography

Bir Yaprağın Dilinden – From the Tongue of a Leaf – 2008
Bilinen Son – Known End – 2009
Zorba – Tyrant – 2010
Ahir – The End – 2011
Azık – Boon – 2011
Bilmiyorum – I Don’t Know – 2011
Beni Tanırlar mı – Do They Know me – 2011
Tarafeyn – 2 Sides – 2011
Herhangi – Any – 2012
Bir El Lazım – Need a Hand – 2012
Xewne – 2013

To Bite an Apple – 2014
Gulce – 2014
Making a Man- 2014
I Love You – 2015
Heart in My Head– 2016

Naat – 2016

Gulce Poster by AharunilhanHeart ın My Head Poster

 

 

 

 

 

 

 

          Youtube
Vimeo

Yorum Yapılmamış »

Henüz yorum yapılmamış.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>